Novetats al web

Tot i que odio profundament els qui es dediquen a sabotejar sistemàticament els llocs web aliens, he de reconèixer que, a més de molta feina, m'han donat l'oportunitat de refer algunes coses en aquestes Petjades.

En primer lloc, s'ha fet més segur el sistema de comentaris: ara sembla que els robots estan controlats. També he muntat un sistema antispam, per complementar les mesures anteriors. Això es manifesta en què quan vulgueu fer algun comentari us demanarà de copiar uns caràcters o de fer una senzilla suma. Sembla que de moment les màquines això no ho poden fer. I que duri!

Una altra opció és que es pot fer automàticament una còpia en format PDF de la pàgina que estigueu veient. Només heu de fer clic a la icona que hi ha a la part superior dreta de la pantalla.

També he muntat un sistema de newsletters, de manera que si voleu, a la banda esquerra, hi ha l'opció de subscriure's a aquest sistema que envia un correu electrònic cada vegada que apareix alguna novetat (no així els comentaris). Us en podeu donar de baixa en qualsevol moment....

De moment sembla que tot funciona, però ja veurem com va en el futur.